Στατική και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων ΜΕΛΕΤΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ gunite
εκτοξευόμενο σκυρόδεμα

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

επισκευών κτιρίων
Ρητινενέσεις
Τσιμεντενέσεις
Επισκευές προσόψεων
αναβάθμιση κτιρίων

Στατική αναβάθμιση κατασκευών

Ανθρακονήματα
Χαλυβοελάσματα
μεταλλικές κατασκευές

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων - Θερμοπροσόψεις

ενεργειακή απόδοση κτιρίων
Εξοικονόμηση κατ' οίκον
ενεργειακή αναβάθμιση
κατασκευαστική

Μελέτη ενίσχυσης κατασκευών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως μελέτες αναστηλώσεων και επισκευών κατασκευών, είτε καταπονημένων από την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω των καταστροφικών επιπτώσεων παραγόντων όπως σεισμών.

Η εταιρεία μας και οι συνεργάτες της εγγυώνται την ταχύτατη και επιτυχή διεκπαιρέωση όλων των μελετών που αφορούν το αντικείμενό του. Συγχρόνως λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον τομέα των ειδικών κατασκευών - επισκευών μπορούμε να συνδυάσουμε τις μελέτες με τις κατασκευές προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο όσον αφορά τη σωστή προσέγγιση της υπόθεσή σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα σύγχρονα υπολογιστικά και σχεδιαστικά μέσα που χρειάζονται για την διαμόρφωση ακόμη και των πιο δύσκολων μελετών που αφορούν επισκευές κτιρίων.

Τα σύγχρονα μέσα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία των μηχανικών αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις σε οποιοδήποτε οικοδομικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Όλες οι μελέτες επεμβάσεων σε υπάρχοντα κτίρια γίνονται βάση του 'Κανονισμού Επεμβάσεων ΚΑΝΕΠΕ' που παρατίθεται παρακάτω.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ_ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ_ΚΑΝΕΠΕ_.pdf
κατασκευές